Bane

Om banen

Lillestrøm Golfklubb ble stiftet i 1999, og formålet var da å få anlagt en fullverdig 18-hulls golfbane ved Lillestrøm. Klubben har foreløpig en 6-hullsbane som er godkjent av Norges Golfforbund. Banen ble slopet høsten 2005. Det er nå ca. 700 medlemmer i klubben. Formålet med klubben er å gi golfinteresserte et lokalt alternativ til en rimelig pris.

Klubben drives som en idrettsforening. Planene var å bygge 9 hull og så 9 hull til.  Foreløpig målsetting er å få oppgradert til en 9-hulls bane med god treningskvalitet. Målsetningene er justert i forhold til behov og hva som er mulig i dagens økonomiske situasjon for golfanlegg.

I desember 2019 godkjente Lillestrøm kommune en omregulering av området til golfformål, noe som gjør at klubben nå har mulighet til å utvide til 9 hull. Det området som i første omgang ønskes tas i bruk er jordet til høyre for innkjøringen til golfbanen, og klubben jobber nå for å få på plass en leieavtale for dette området også.