Årsmøtet blir kun digitalt, 9.februar kl 18 på Teams

Av: Morten Lossius  |  Publisert: 27. januar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

På grunn av koronasituasjonen velger Lillestrøm Golfklubb å gjennomføre årsmøtet digitalt.

Norges Idrettsforbund har besluttet å videreføre fjorårets dispensasjon slik at det er tillatt med digitale årsmøter.

Årsmøtet blir gjennomført som planlagt tirsdag 9.februar kl 18.00, men på Microsoft Teams. Det vil ikke være mulig med fysisk oppmøte i klubbhuset.

I løpet av en ukes tid vil det bli sendt ut epost til alle medlemmer, der man får mulighet til å gi svar på om man vil delta eller ikke. Når møtet nærmer seg vil det sendes ut epost med link til det digitale møtet til de som har gitt beskjed om at de vil delta.

Man trenger ikke et abonnement på Microsoft Teams for å delta. Man kan klikke på linken man får tilsendt fra klubben og velge å åpne Teams i nettleseren.