Juniorer

Junior-Treningsgruppe 2023 (oppstart 8.mai)

Av: Morten Lossius  |  Publisert: 11. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi viderefører tilbudet til våre juniorer med en egen junior-treningsgruppe.Juniorgruppen vil ha fast trening med kvalifiserte instruktører hver mandag fra kl 18-20.

Vi viderefører tilbudet til våre juniorer med en egen junior-treningsgruppe.
Juniorgruppen vil ha fast trening med kvalifiserte instruktører hver mandag fra kl 18-20.
I tillegg legges det opp til en fast dag for 9-hulls runde på banen
Utover faste treninger vil det jobbes for å få til en treningsleier (egenandel), noen dager med spill på 18-hulls baner i nærområdet (egenandel), klubbmesterskap, avslutningsfest, kameratskap, utvikling, mestring og mye moro.
 
Treningsavgift kr 3.000 og inkluderer: Gratis range-baller* og treningstøy med logo
Alle golfere mellom 7 t.o.m 19 år, nybegynnere og mer erfarne, uavhengig av ferdighetsnivå, er velkomne (er du under 12 vil du ikke kunne delta i konkurranser). 
Vi møtes til første trening mandag 8. mai kl 17.45 (Sommerferie uke 27-32)
 
For å være med i treningsgruppen må du først bli medlem i Lillestrøm Golfklubb – egen innmelding her https://lilgk.no/medlemmer/innmelding
 
For innmelding i treningsgruppe – kontakt Rémi på remi_46@icloud.com
*Alle medlemmer i junior gruppen får range-kort for fri tilgang til rangeballer. Dette kortet er kun til eget bruk. Dersom kort brukes for kjøp til/deling med andre golfere vil kort inndras.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her